Lifting zdarma : fitnes pro váš obličej : [mimické cviky a masáže pro svěží a stále mladý vzhled] - Höfler, Heike, 1956- (Computer Press, 2010)
Chcete mít svěží, mladou a pevnou pleť i bez zásahu plastických chirurgů? A dokonce zadarmo? Naučte se podle této knihy sadu mimických cviků a masážních hmatů, které vaší pleti přinesou zpevnění a osvěžení, takže váš obličej viditelně omládne! V knize naleznete: Mimické cviky pro jednotlivé partie obličeje a krku (tváře, čelo, okolí očí, úst, rtů).; Akupresurní hmaty, návody na vizualizace a dechová cvičení pro dokonalé uvolnění obličeje.; Masáž obličeje a krku a doporučenou péči o pleť.; Jak si sama provést lymfatickou drenáž obličeje na pročištění a oživení tkáně.; Důležité informace o pokožce a obličejových svalech, abyste lépe porozuměla významu masáží a cvičení.; Jak upravit stravu a životní styl, aby vaše pleť byla dokonale vyživována a odpočatá.; Celou řadu tipů pro váš svěží vzhled.; Dva kompletní cvičební programy na doma pro každý den. Autorka vede kurzy obličejového cvičení a relaxace, je známá také z televizních pořadů. Kromě toho pracuje jako fitness instruktorka. Žije v Německu