Dítě Stasi : thriller - Young, David, 1958- (Jota, 2018)
Poutavý příběh, který kombinuje napínavé vyšetřování s retrospektivním vyprávěním, které mu předchází. Jde o thriller z pozadí Berlínské zdi, od kterého se nebudete moct odtrhnout