DNA : série Freyja & Huldar - Sigurðardóttir, Yrsa, 1963- (Metafora, 2017)
Brutální vražda jako trest - jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu? Mladá žena byla brutálně zavražděna. Jediným člověkem, který by snad mohl zodpovědět mnohé z otázek, je její sedmiletá dcerka, která se v době vraždy ukrývala pod postelí. Ta však mlčí