Žijte jógu - Krejčík, Václav, 1971- (Power Yoga Akademie, 2017)
Kniha předkládá nepřeberné množství jógových technik a metod, doporučení, pozic a jejich variant pro všechny, kteří jógu mají rádi, anebo pro ty, kteří se s jógou touží seznámit.