Deset důležitých zpráv ze záhrobí - Dooley, Mike, 1961- (Beta, 2015)
Mike Dooley píše, že život smrtí nekončí, a zprávy ze záhrobí, jaké dostávají mnozí z nás, tento názor potvrzují. Způsob komunikace zemřelých často nechápeme, a proto se autor bestsellerů ujal role průvodce a ukazuje nám, jak navázat spojení se záhrobím, získat odpovědi na otázky, jež nás trápí, a otevřít si cestu k vesmírné moudrosti