Forty Acres : bílý muž pod bičem otrokáře - Smith, Dwayne, 1963- (Beta, 2015)
Co kdyby se v americké společnosti měla prosadit myšlenka, že překonat bolestný odkaz otroctví lze pouze jeho znovunastolením? Mladý afroamerický právník Martin Grey se seznámí s lidmi, kteří patří k nejvlivnějším a nejbohatším černochům ve Spojených státech. Je poctěn, když ho pozvou na víkend mimo město. Tam se však dozvídá děsivou pravdu: Zdánlivě bezúhonní občané patří k tajné skupině, jež má v úmyslu opětovně zavést otrokářský systém - v němž by však tentokrát krutým ponižováním trpěli běloši.