Nejlepší americké detektivní povídky - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2015)
Zločin je všude. Lee Child vybírá dvacet povídek dokonale vystihujících atmosféru zločinů, jejichž kulisy tvoří nejrozličnější místa na mapě. Zločin je všude. V zalidněném Campeche City na Yucatánu, kde narazí nájemný vrah na uprchlíka v povídce Garyho Alexandera „Charlie a piráti“. „Čas k zabíjení“ Jona Landa představuje dalšího nájemného vraha, který se ukrývá v převleku na connecticutské internátní škole. Nomádský číšník R. A. Allena hledá sexuální uspokojení na floridských plážích