Blouznivec - Palmer, Daniel (Oldag, 2015)
Strhující thriller, jehož hrdinou je počítačový supermág.Charlie Gilda je počítačovou superhvězdou. Ale jednoho dne se z něho stává hlavní podezřelý, když jeho bývalí zaměstnavatelé jsou jeden po druhém zavražděni. Charlie jen sleduje, jak se jeho život bláznivou rychlostí řítí do propasti, firma se začíná vymykat jeho kontrole a soukromý život se mu rozpadá. Nemá, kam by se obrátil o pomoc, a tak osloví svého schizofrenického bratra, aby mu pomohl odhalit temné rodinné tajemství, z něhož se mohl zrodit stupňující se teror. Strhující příběh, kde se hranice mezi skutečností a fantazií posouvá a obrací... Literární hádanka, kterou každý čtenář bude chtít rozluštit.