Honzíkova cesta - Říha, Bohumil, 1907-1987 (Axióma, 2011)
Známý příběh o pětiletém chlapci, který jede na návštěvu ke své babičce a dědečkovi na venkov, je určen jako doplňková četba pro mladší školní děti.