Krkouni, -- aneb, Leťte s námi na Bimbuli - Andělová, Romana (Pohádky pro předškoláky, 2013)
Smějete se rádi od ucha k uchu? Hledáte nové kamarády? Chcete se naučit nové básničky? Máte rádi překvapení? Chcete se toulat po kouzelných říších? Neváhejte, sbalte kufry, popadněte duhovou letenku a vzhůru na Bimbuli - planetu dětských snů! A nebojte, nebudete tam sami, doprovodí vás holčička Adélka, která to všechno sepsala