Léčivé obklady a zábaly : nejen z bylinek a tvarohu - Bächle-Helde, Bernadette, 1968- (Mladá fronta, 2016)
Obklady a zábaly nám dělají dobře. A hlavně: jsou skutečně účinné! Aby úspěšně pomáhaly, a to bez vedlejších účinků, stačí znát některé důležité fígle. Potřebné znalosti získáte z této knihy. Autorky detailně ukazují, na které potíže se používají jaké obklady a zábaly – naučí vás, na co jsou dobré například heřmánkové sáčky, třešňové polštářky či citronové ponožky, nebo čím si ulevit při bolesti dutin či nespavosti. Popisují, jakým způsobem suroviny připravit a co je při jejich aplikaci důležité, abyste si vy, vaše děti nebo vaše vnoučata přirozenou cestou pomocí obkladů a zábalů udržovali zdraví nebo se uzdravili