Pohádková muzika - Čtvrtek, Václav, 1911-1976 (Bambook, 2016)
Vypravte se díky této knížce plné kouzel na zámek knížat Hološveců z Perka! Zapomněly z něj odejít staré časy, proto se tu odehrávají podivuhodné věci. Potkáte tu vodníky, polednice, čerta, loupežníka, víly - a jako na každém správném zámku i tady žije strašidlo, které zatím marně čeká na vysvobození. Se všemi zapeklitými příběhy, v nichž hrají velkou roli kouzelné nástroje ze zámecké hudební komnatky, si musí poradit průvodkyně Terezka, učitel Josef a nezbedný žák Slavík. V zámku se totiž neustále děje něco proti fyzice