Pohádkové příhody kominíka Valenty - Čtvrtek, Václav, 1911-1976 (Bambook, 2016)
Na kominíka Valentu si nestačí jen sáhnout pro štěstí, s ním se musíte setkat osobně. Nechte se okouzlit jedinečným vyprávěním mistra české pohádky Václava Čtvrtka. Zjistíte, že bez hodného vysočanského kominíka by nepřišlo jaro a Kordulka by nedostala svoji hvězdu, zkrátka by svět nebyl v pořádku