Průvodce dámy nepřístojným chováním - Enoch, Suzanne (Domino, 2013)
Znala zásady etikety. Raději by ale věděla, jak se chovat v přítomnosti muže, který je pravým opakem gentlemana. Theresa Wellerová je dobře vychovaná mladá dáma z vysoké společnosti. Pravidla společenské etikety nejen výtečně ovládá, ale samozřejmě předpokládá, že je budou dodržovat i lidé v jejím okolí. Jaké je tudíž její pohoršení, když poručík Bartholomew James svým nepřístojným chováním naruší poklidnou večeři! Ten muž je učiněným protikladem gentlemana! Stačí ovšem jediný jeho polibek - a Theresa už nedokáže myslet na nikoho jiného. Rázem se tak ocitá v zapeklité situaci: mohla by si vybírat ze zástupů zdvořilých ctitelů, kteří se ucházejí o její ruku, ale ona má oči jen pro Bartholomewa, který si rozhodně nebere servítky. Takovéto jednání Theresu znepokojuje a mate. Kéž by existoval jakýsi průvodce nepřístojným chováním, který by jí pomohl lépe se v tom vyznat. Navzdory všemu, co jí bylo při výchově vštěpováno, ho pozve na projížďku v kočáře, dokonce ho vyzve i k tanci a k návratu do vysoké společnosti. A Bartholomew? Ten ví, že by Tess chtěla být nazírána jako slušná slečna, ale coby zkušený muž už také rozpoznal, že ona je ta jediná a pravá, která v něm dokáže zažehnout jiskru vášně. Tato dáma je totiž podle všeho schopna si užít i to nejvíce nepřístojné chování.