K nezaplacení : první část z cyklu Odkaz rodu Rothvale - Miller, Raine (Baronet, 2015)
Ivan Everley, třináctý baron Rothvale, sám přiznává, že je tím posledním na světě, kdo by měl spravovat neocenitelnou sbírku uměleckých obrazů. Britský zákon mu poskytl titul lord, stal se mistrem světa v lukostřelbě, je veřejně známou osobností, ale pod všemi těmi slupkami je to jen obyčejný člověk, který hluboko v srdci ukrývá bolestivou jizvu ze zrady. Dokonce ani jeho bratranec, Ethan Blackstone, o muži, kterého považuje za bratra, nezná pravdu