Proradný medvídek - Lamb, John J., 1955- (Krimi (MOBA), 2014)
Když Brad vyrábí svého nejnovějšího méďu pro místní přehlídku plyšových medvídků, jeho žena Ash - nyní pracující na částečný úvazek jako zástupkyně šerifa - najde místního farmáře se šípem v srdci. Její vyšetřovací metody jsou někdy mezi ní a manželem jablkem sváru, ale tento případ je oba vyvede z míry. Byla to nehoda při lovu - nebo byl farmář uloven? Nyní musí Brad a Ash shromáždit všechny stopy vedoucí k jeho smrti, zatímco organizují první výročí plyšových medvídků ve městě. A čím více narůstá seznam podezřelých, tím rychleji musí pracovat, aby nevinní nebyli ještě více ohroženi.