Oko za oko : justiční povídky - Kovářová, Daniela, 1964- (Mladá fronta, 2011)
Kniha obsahuje dvě desítky povídek z justičního prostředí, které ukazují, že život je plný právních problémů, a představuje čtenáři i jejich řešení. Někdy ovšem ani znalost paragrafů nepomůže ke štěstí. Začtěte se do lidských osudů, omylů, vítězství i proher, v soudních síních i mimo ně. Autorka – bývalá ministryně spravedlnosti – čerpala při psaní ze své dvacetileté praxe advokátky a obhájkyně.