Dlouhá noc - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Novinářka Irene Stensonová nebyla ve svém rodišti Dunsley v Kalifornii od té příšerné noci, kdy našla oba své rodiče mrtvé na kuchyňské podlaze. Nyní po sedmnácti letech obdržela překvapující zprávu, která se možná týká jejich smrti – a je odhodlaná odhalit pravdu o tom, co se tu dávnou noc skutečně stalo. Ubytována v místním rekreačním areálu se svěří pohlednému Lukeu Dannerovi – bývalému mariňákovi zvyklému udílet příkazy, které ale Irene odhodlaně ignoruje. Luke však vycítí pod jejím sebevědomým zevnějškem strach – a neubrání se nutkání ji chránit. Kromě toho ho pohání vlastní vášeň, a zatímco se oba společně řítí do nebezpečí, podstupují větší riziko, než kterýkoli z nich předpokládal...