Pokřivená zrcadla - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Podvodnice a svůdnice Meredith Spoonerová žila na plné obrátky - a zemřela mladá. Teď se zdá, že za její zločiny bude platit Leonora Huttonová. Když od Meredith obdrží e-mail, dozví se, že na ni na jistém zahraničním účtu čeká spousta peněz... a klíček k bezpečnostní schránce už je na cestě. Leonora nechce mít s těmi penězi nic společného, už tak stačí, že ji z krádeže obvinil Thomas Walker - zřejmě oběť Meredithina podvodu a svádění. Leonora se chce očistit, a tak se rozhodne peníze vyzvednout a předat mu je. V bezpečnostní schránce však najde další dvě věci.