Spiknutí v ulici Bílých plášťů : případy komisaře Le Flocha - Parot, Jean-François, 1946- (Brána, 2014)
V roce 1761 se mladík Nicolas Le Floch vypravil z rodné Bretaně, aby vstoupil do služeb pana de Sartine, šéfa tajné policie Ludvíka XV. V Paříži, městě zločinu, se vše točí kolem požitků, loupeží a vražd. S první vraždou se Nicolas ocitne v samém středu zvráceností města. Ale co když ho vyšetřování zavede do blízkosti samotného krále a paní de Pompadour?