Strašidla z Woodlandu - Kuťák, Jaroslav, 1956- (Původní česká detektivka, 2016)
Prastaré stromy, neprostupné hvozdy zarostlé trnitými keři. Takový je les, kolem kterého krouží golfisté na hřišti Woodland. Jen málokdo se odváží opustit bezpečí otevřeného prostoru, přebrodit potok a jít hledat zatoulaný míček. V dávné minulosti zde totiž stávalo pevné hradiště a jeho bojovní obyvatelé se sem prý dodnes vracejí. Mají snad prsty i v sérii záhadných vražd?