Relaxace v mateřské škole : program relaxačních činností a her na celý rok - Guillaud, Michele (Portál, 2011)
Program relaxačních činností a her na celý rok, přehledně seskupených do kapitol podle měsíců školního roku. Relaxační techniky se uplatní především ve třídách s velkým počtem dětí, s neposednými a hyperaktivními dětmi nebo s takovými, které neprožívají lehce odloučení od rodičů a potřebují proto zmírnit vnitřní neklid.