Umělci v mateřské škole : aktivity zaměřené na interpretaci výtvarného umění - Rochovská, Ivana (Portál, 2016)
Autorky se ve své nové knize zaměřují na interpretaci vizuálního umění. Děti zažívají radost, když zkoumají, jaký odkaz ukryl umělec do svého díla, a vzápětí, když si samy hrají na výtvarné umělce