Stop rozmazlování! - Bromfield, Richard, 1952- (Portál, 2014)
Na příkladech z terapeutické praxe ilustruje autor tipy a rady, jak dosáhnout změny ve výchově dětí od předškoláků po dospívající nesoucí známky rozmazlování.