Hodnej kluk : cyklus WAGs 1 - Bowen, Sarina (Baronet, 2018)
Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. A nikdo (absolutně nikdo) se nesmí nedozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala v jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Potřebuje totiž přesvědčit jednu tvrdohlavou blondýnu, že je ve skutečnosti dobrák, jen se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit ...