Cizí ložnice - Gillerová-Brezníková, Katarína (Román (Motto), 2018)
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Nepamatuje si, co se přesně stalo, jen cítí, že s inženýrem, který chce dům koupit, si začíná rozumět. Že by ji konečně potkalo štěstí a ona mohla zapomenout na nelehké dětství bez maminky i na nevydařené vztahy s muži? Chvíli má naději, ale brzy se situace znovu zkomplikuje a Radka musí čelit nečekaným problémům.