Matýsek a Majdalenka : kouzelné čtení pro nejmenší - Kšajtová, Marie, 1937- (První čtení pro nejmenší, 2015)
Vydejte se spolu se skřítky z Písmenkova, které známe z časopisu Báječná školka, a jejich kamarády za dobrodružstvím