Léto : obrázkové příběhy - Berner, Rotraut Susanne, 1948- (Paseka pro děti, 2012)
Autorka na obrázcích vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti. V atmosféře slunného léta se opět setkáte s některými starými známými a kamarády z předchozí knížky Jaro. Přibudou další postavy, věci a zvířátka. Jen místo zůstává stejné: město s ulicemi, domy, s tržištěm, obchody, k tomu park a nedaleký statek. Podívejte se, co všechno se děje v létě!