Nebojte se jíst - a hubnout! - Hrubešová, Karolína Katchaba (Katchaba Food & Fitness, 2017)
Kniha Nebojte se jíst – a hubnout! s neocenitelnými radami a 130 původními recepty z autorčiny kuchyně není jen výsledkem jejího kuchařského umění, publicistické invence a osobitého vtipu. Katchaba v ní zúročuje především vlastní těžkou cestu od obezity, trápení se a drtivých nejistot (které tak dobře znají lidé s nadváhou) k půvabné, štíhlé a sebevědomé mladé ženě.