Quilling : šperky z papíru : techniky a projekty na výrobu náušnic a přívěsků - Martin, Ann M., 1955- (Metafora, 2018)
Objevte starodávnou techniku papírového filigránu, dnes běžně označovanou jako quilling, díky níž získáte moderní, vybrané šperky doslova za hubičku. Autorka a nadšená propagátorka quillingu Ann Martinová vám ve své knize předvede, jak lze z papírových proužků, které mají jednu hranu natřenou metalickou barvou, vykouzlit úchvatné a dostatečně bytelné ozdoby na krk či do uší.