Svět bez stížností - Bowen, Will (Synergie, 2017)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz. V této knize se dozvíte, co dělá stížnost stížností, proč je stěžování tak destruktivní, jak si přestat stěžovat a jak k tomu inspirovat i ostatní. Je plná praktických návodů a příběhů lidí, kteří touto životní transformací už prošli. Naučí vás nejenom si nestěžovat, ale celkově být pozitivnější a mít takový život, o jakém jste vždy snili. Navíc se díky speciálnímu nestěžovacímu náramku můžete zúčastnit 21denní výzvy a přidat se tak k více než 10 milionům lidí ve 106 zemích světa.