Tvář vody - Toro, Guillermo del, 1964- (Host, 2018)
Elisa žije osamělý život v malé špeluňce nad kinem Arcade. Pracuje jako uklízečka ve výzkumném středisku a jedinou radostí pro ni je, když si před noční směnou vybírá, jaké střevíčky na podpatcích si obuje. Ale poté, co s kolegyní Zeldou odhalí utajovaný vládní experiment, se její dosavadní život navždy změní...