Cukrfree - Černá, Janina (CPress, 2016)
Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové