Dýka - Fernández Díaz, Jorge, 1960- (Thrill, 2018)
Vysloužilý voják z války o Falklandy, jakýsi protipól Jamese Bonda, nyní pracuje pro argentinskou tajnou službu, kde se zaobírá spíše podřadnými záležitostmi. Když dostane za úkol chránit španělskou právničku Nurii, která do Buenos Aires přijela domlouvat obchody s vínem, příběh nabídne i svou „bondgirl“. Jenže argentinské víno není tak čisté, jak se zdá, a vše se překvapivě zvrtne...