Divobájný svět - Hale, Shannon, 1974- (Ever After High (CooBoo), 2015)
Do Ever After High se z Říše divů dostane záhadný tvor - mocný Žvahlav, nakazí ji divobájnou magií a všechno se obrátí vzhůru nohama. Lizzie Hearts, budoucí Srdcová královna, Cedar Wood, loutka podobná Pinocchiovi, a Madeline Hatter, dcera Šíleného Kloboučníka, neztratí jako jediné z toho zmatku okolo rozum. To ony musí zachránit školu a své přátele před hrozivou kletbou, která vše mění na zvrácený svět připomínající Říši divů. Podaří se jim získat pro své spolužáky Šťastně až navěky?