Pohádky nejsou fér. - Hale, Shannon, 1974- (CooBoo, 2015)
Po Dni odkazu předků zavládl na škole Ever After High zmatek. Všichni jsou z toho, že Raven Queen nepodepsala Pohádkovou knihu legend, paf! Raven odmítla následovat osud své matky Zlé královny, a všechny pohádky se tak ocitly v nebezpečí. Apple White si nechce o Raven myslet nic zlého, ale její volba znamená, že Apple možná nikdy nesní otrávené jablko, nezíská prince a své Šťastně až na věky. Za Apple stojí skupina královských, kteří chtějí zpět své pohádkové osudy. Rebelové, kteří podporují Raven, touží po vlastním osudu, jenž by nebyl závislý na příbězích jejich rodičů...