Hodný dinosaurus - Zabrzewska, Adrianna, 1989- (Disney - Pixar, 2016)
Vítej ve světě dinosaurů a prehistorických zvířat z dobrodružného Disney filmu Hodný dinosaurus! Vydej se na cestu s nemotorným apatosaurem Arlem a jeho lidským kamarádem Špuntem a společně překonejte všechny nebezpečné nástrahy. Nakonec vyřeš zábavné hádanky s oblíbenými hrdiny. Díky pevnému oušku si knížku můžeš vzít s sebou, kamkoli budeš chtít