Kam chodí spát Usínáček : pohádky do postýlky - Ciprová, Oldřiška, 1979- (CPress, 2014)
Milé děti, už se Vám někdy stalo, že jste nemohly usnout? Tak si představte, že když se to tuhle stalo Matýskovi, zaťukal mu na okýnko hodný dráček Obláček a vzal ho na výpravu za pohádkami! Poslechněte si je také, bude se Vám pohádkově spinkat! Interaktivní kniha nových pohádek, která vtáhne děti do příběhu tak, že se budou cítit jeho součástí. Úvodní příběh plný otázek a pobídek jako např. "Zaťukej na okénko na obrázku" upoutají dětský zájem natolik, že vám okamžitě budou věnovat celou svou pozornost. Následné pohádky Vám navíc pomohou poradit si s běžnými starostmi, jako jsou loudání u jídla, nepořádek nebo čištění zoubků.