Království poníků. - Parachini-Deny, Juliette, 1969- (Fragment, 2015)
V pony klubu s výstižným názvem Dobrodružství se pořád něco děje! Tentokrát se Mia, Sára a Ben účastní se svými poníky závodů. Ty však neprobíhají tak, jak by měly. Někdo neznámý totiž kazí dětem soutěžní jízdy. Kdo je ten záhadný podvodník a co má vlastně za lubem? Je čas pustit se do pátrání...