Lví hlídka - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney. Lví hlídka, 2016)
Seznamte se s Kionem - druhorozeným lvíčetem Simby a Naly, které znáte z příběhu Lví král. Kion se odmalička toulal po Lví říši se svým nejlepším kamarádem, medojedem Bungou, a zná každý kout této země jako své tlapy. Ale všechno se jednoho dne změní, když Kion zjistí, že jeho řev je jiný než řev ostatních lvů ze smečky