O malé slepičce : francouzská ukolébavka - Bořkovcová, Magdalena, 1985- (Albatros, 2015)
Leporelo o třech slepičkách, které snáší vajíčka na nejpodivnějších místech, a tak se kohoutek vylíhne jednou ve skříni , pak ve stodole a také v kostele. Verše na námět francouzské ukolébavky doprovodila půvabnými obrázky Magdalena Bořkovcová