Podle pravidel - Bolouri, Joanna (XYZ, 2015)
Slyšeli jste někdy o knize Pravidla zásnub? Dozvíte se v ní, jak v 10 jednoduchých krocích najít muže svých snů. Nic nového. Takovou knihu bych si nikdy nekoupila. Jsme snad v roce 1892? Ale jsem novinářka a slíbila jsem, že se těmi pravidly budu do posledního písmenka řídit a ve svém sloupku každý týden napíšu, jak se mi daří. Bez ohledu na to, že si moji přátelé myslí, že jsem šílená. Jmenuju se Cat Buchanamová. Je mi 36 let a žiju se svou osmiletou dcerou v Glasgow. Šest let jsem single, ale chci to změnit. Hoří mi termín. Řídila jsem se pravidly a tohle se stalo..