Popelka - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney princezny, 2015)
Vydejte se s naší edicí krásně ilustrovaných knížek do kouzelné země, kde dobro vždycky vítězí nad zlem. Setkáte se v ní se známými postavami z animovaných filmů a televizních seriálů, které vám rády budou vyprávět své poutavé příběhy. V tomto příběhu bude hlavní hrdinkou Popelka