Speedy, závodní autíčko. - Fendrich, Nadja, 1978- (Fragment, 2015)
Pozor, přijíždí Speedy, nejrychlejší závodní auto na světě! Tedy... Speedy jím alespoň touží být. Proto spolu s dvojčaty Milli a Maxem každičkou volnou minutu pilně trénuje, aby vyhrálo svůj první závod. Speedy je v té nejlepší formě a zdá se, že ve vítězství mu nemůže zabránit vůbec nic. Jenže pak se náhle objeví Černý šéf, zákeřný vůdce Podlé čtyřky