Šmoulí olympiáda ; Šmoulí Velikonoce ; Šmoulí zahrada - Peyo, 1928-1992 (Šmoulové (Albatros), 2012)
Šmoulové se rozhodli, že ve volném čase uspořádají vlastní olympijské hry. Brzy však zjistili, že není vůbec jednoduché v jednotlivých disciplínách vyhrát, ale ještě těžší je umět prohrát. Veselý příběh je doplněn ještě dvěma krátkými příběhy Šmoulí Velikonoce a Šmoulí zahrada. V posledním z nich se objevuje i Gargamel..