Šmoulové a Krákula = Trochu jiný Šmoula - Peyo, 1928-1992 (Šmoulové, 2014)
Na šmoulí vesničku se řítí okřídlené nebezpečí! Taťka Šmoula vynalezne nové hnojivo, ale pokus se vymkne z rukou a místo hnojiva je tu látka, která ze všeho živého dělá masožravce. Jak si šmoulové s touhle hrozbou poradí?