Švindlova uličnická akademie. - Deary, Terry, 1946- (Fragment, 2015)
Všichni bohatí lumpové, kteří si s neskrývanou radostí pakují kapsy penězi na úkor chudých a poctivých lidí, jsou nadšeni. Otevírá se totiž nová banka, ve které budou jejich kulaťoučké penízky v bezpečí před všemi nenechavci, kteří by je o ně chtěli připravit. Jenže Tomáš Fuk a jeho spolužáci ze Švindlovy uličnické akademie už mají plán. Geniální plán! Půjde o největší bankovní loupež všech dob. Neskutečně vtipné čtení vyvolávající z hrobu odkaz krále zbojníků Robina Hooda, který také bohatým lumpům bral a chudým v nouzi dával...