Taková je vražda - Granger, Ann, 1939- (Detektivka (Motto), 2018)
Meredith Mitchellovou navštíví její přítel z dob, kdy pracovala jako konzulka. Toby ale nepřišel, aby vzpomínal na staré časy – potřebuje pomoc Mereditina snoubence superintendanta Alana Markbyho. Alison Jennerová, Tobyho příbuzná, dostává anonymní dopisy spojené s případem, který se odehrál před pětadvaceti lety. Soud sice Alison zbavil obvinění, že zavraždila svou tetu, ale někdo má zjevně stále pocit, že by za to měla platit. Markby se zprvu nechce do případu plést – koneckonců se snaží s Meredith plánovat svatbu –, ale když se vyšetřování nenávistných dopisů změní v pronásledování vraha, musí být přípravy odloženy. S pomocí inspektorky Campbellové, nové posily týmu, rozplétá Markby dávnou záhadu a její děsivý odkaz.