Pravidla přátelství - Flemrová, Sára; Walt Disney Enterprises (Disney. Violetta, 2015)
Po vystoupení na YouMix se stane druhá největší Violettina noční můra skutečností. Ztratí hlas! Drama prožívá mladá zpěvačka i v soukromí – nerozumí si s tátou a ještě ke všemu se stále víc vzdaluje Diegovi. Problémy se hromadí a kupí. Když to vypadá, že hůř už ani být nemůže, ukáže se, že Francesca musí odjet do Itálie. Podaří se kamarádům ze Studia 21 přesvědčit Francesčina tátu, aby dovolil dívce zůstat? Vrátí se Violetta ke zpívání? A jak to dopadne s jejím vztahem k Diegovi?