Věčný striptýz - Holcová, Milena, 1954- (Šalvar, 2008)
Irena a Jana, emancipované ženy těsně před padesátkou a věrné přítelkyně, nás provedou striptýzem tělesným i duševním. Prožíváme s nimi různé druhy milostných vztahů, z nichž některé přejdou v tragédii, jiné ve smíření, všechny však obohatí jejich osobnost. Zároveň již tradičně prolétneme různými zeměmi světa od Grónska až po Etiopii. Vtipný, nesentimentální pohled na proměnlivost lásky a nezbytnost přátelství.